top of page

Sekretesspolicy

AdobeStock_404405393.jpeg

Vi respekterar din personliga integritet

Vänföreningen Faschings Vänner driver denna webbplats: faschingsvanner.se. Denna sida informerar dig om våra policyer för insamling, användning och identifierad personlig information som vi får från användaren på vår webbplats. Det är viktigt att du ska känna att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi rekommenderar dig därför att noga läsa igenom hela denna sida. 

 

Vi använder din personliga information endast för att tillhandahålla och förbättra webbplatsen och sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att använda webbplatsen samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

 

Vilken typ av information vi samlar in

 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Vi kan använda verktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstid, besökslängd på vissa sidor, sid interaktions- information och metoder som används för att lämna sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information för att skapa kontakt och skicka information om vår verksamhet.

 

Hur samlar vi in ​​information

 

När du går med på att lämna dina personliga uppgifter samlar vi in ​​personlig information som du ger oss, till exempel din e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 

Varför vi samlar in sådan personlig information

 

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och driva tjänsterna.

  • För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna meddelanden.

  • För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

  • För att följa alla tillämpliga lagar och regler.

 

Hur vi lagrar, använder, delar och identifierar våra besökares personliga information

 

Vår förening är värd för wix.com- plattformen. Wix.com förser oss med online- plattformen som gör att vi kan erbjuda tjänster till dig. Dina data kan lagras via wix.com's datalagring, databaser och de allmänna wix.com- applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. 

 

Hur vi kommunicerar med våra webbplats- besökare

 

Vi kan kontakta dig för att skicka uppdateringar om vår verksamhet, eller om det annars är nödvändigt för att kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla överenskommelser vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, sms och post.

 

Hur kan webbplats- besökare dra tillbaka sitt samtycke?

 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på medlem@faschingsvanner.se

 

Sekretesspolicy uppdateringar

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna policy, så se igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi använder och / eller identifierar den.

 

Frågor och din kontaktinformation

 

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på medlem@faschingsvanner.se

 

Uppdaterad Torsdag 26 augusti 2021

bottom of page