top of page
  • Styrelsen

Ny hemsida och höstens vänkvällar!


ÄNTLIGEN!

Med start den 3 november kan vi äntligen bjuda in till våra trevliga vänkvällar igen! Vi bokar konsertbiljetter, de bästa matplatserna och beställer kvällens Good Bait - kökets speciella middag för vännerna - allt till våra fördelaktiga vänpriser.

Vi har gjort det mycket enklare för dig som vill delta i vänkvällar:

  1. Du anmäler dig här på vår nya hemsida

  2. Du får en bekräftelse med information

  3. Inom 24h får du ett mail från oss med en länk till betalning hos Tickster

  4. Du får en biljett som du visar vid entrén på Fasching (som en vanlig biljett)

Detta har vi gjort för att minska köerna i entrékassan på Fasching samt för en säkrare administration. Allt för att göra din upplevelse så bra som möjligt och hjälpa Fasching på bästa möjliga sätt. Lysande bra, inte sant!


I priset ingår entré till vänpris 25 % rabatt, serviceavgift, garderob och middag

Dryck köper var och en efter eget behov vid matbordet - allt till våra subventionerade vänpriser. Fasching har gjort en smärre prisjustering, en Good Bait kostar 175 kr, ett glas öl 50 kr och vin 65 kr. I vänpriset ingår även obligatorisk serviceavgift på 20 kr och garderob 20 kr för att hindra köbildning i kassan. Har du inga ytterkläder, blir det en extra bonuspeng till Fasching.Vi ber alla vänner att vara på plats senast kl 18:30 så att personalen hinner servera alla matgäster innan konsertstart.


Vänplatserna är begränsade, så dröj inte med ditt köp!Representanter för vänföreningens styrelse finns på plats och ser fram emot att få träffa er alla igen. Vi längtar alla in i värmen, musiken, sorlet och umgänget på Fasching!


Hälsar Faschings Vänners styrelse

Emil Breman, Bo Ahnegård, Eva Kubatzki, Hasse Lehto, Hans Nilsson, Lars Olsson, Jari Rusanen och Andrea Wester83 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page