top of page
  • Jari Rusanen/Lars Olsson

Miriam Aïda är tillbaka med en rytmfest!


Någon kanske kommer ihåg Miriam från jazzskivan med Jan Lundgren och Fredrik Kronkvist från 2001. I kvällens uppträdande blev det inte så mycket jazz men desto mer ”latin touch” på takten. Det blev musik från Latinamerika och Afrika, samba och rumba, och det blev mycket känslor med inslag av kärlek och sorg. Det här var kultur underströk hon flera gånger. En svensk låt blev det, Jan Johanssons Emigrantvisa sjungen på portugisiska(!).


Miriam bars upp av ett gäng duktiga musiker med lite udda instrument; Mats Anderson gitarrer, Johan Olsson dragspel och klaviatur, Simon Pettersson bas, Finn Björnulfson slagverk med några bejublade solon på hans lite märkliga instrument och Ola Bothzén trummor.Och publiken trivdes och sjöng med lite här och där. På slutet blev det t.o.m. dans där en stor del av publiken deltog. En härlig kväll med 16 Faschingvänner vid våra reserverade vänbord där det som vanligt serverades en god specialmiddag - en Good Bait!


Har du testat våra Vänkvällar på Fasching? Om inte - gör det och anmäl dig här på vår webbsida. Vi äter och dricker gott till subventionerade priser och det finns alltid minst en person från styrelsen på plats som värd. Kolla kommande Vänkvällar den 6 sept Helen Song Trio, 11 okt Fredrik Kronkvist 5, 13 okt Snorre Kirk.30 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page