top of page
  • Lars Olssson, Jari Rusanen, Eva Kubatzki

En konsert fylld av musikalisk värme med Hannah Svensson Group


Hannah har onekligen etablerat sig som en av Sveriges mera framstående sångerskor. Och dessutom som en duktig låtskrivare som vi fick många bevis på under konserten på Fasching den 8 december. Uppbackad av några av Sveriges förnämsta jazzmusiker med Jan Lundgren på piano, Mattias Svensson på bas och Zoltan Csörsz på trummor kunde det inte bli mycket bättre. Pappa Ewan Svensson på gitarr blev något av pricken över i:et.


De flesta sångerna vi fick höra var egna välskrivna verk, men Hannah visade även sin sångarförmåga i en gammal hederlig blues i tretakt. Och vad skall man säga om hennes båda dueller med Mattias på bas - helt fantastiskt! Publiken kunde in hålla sig från att börja applådera mitt i låten. Från Hannahs senaste julalbum Snowflakes in December fick vi bla lyssna på skivans titellåt och Jag vet en dejlig rosa i duo med Jan Lundgren.


Allas blickar mot scenen - långbordet med Faschingvänner som nappat på kvällens erbjudande med entré, kvällens middag och lite gott i glasen till förmånliga vänpriser. Därunder en titt in i Dressin´ Room, Janne Lundgren i samspråk med Anders Sjöstedt från Jazzföreningen Swejs. Anders njöt inte enbart av kvällens konsert, utan även av gott bubbel för att fira Guldbröllop tillsammans med fru Gun, i skålandet deltog även Bosse Ahnegård. 🥂


Vi avslutar där kvällen började - i entrékassan. Där mötte oss Meflah Seddik och Sanna Hansson som alltid med ett välkomnande leende på läpparna!

65 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page