top of page

ons 23 mars

|

Fasching

Vänkväll med Vivian Buczek & Seamus Blake

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Vivian Buczek & Seamus Blake
Vänkväll med Vivian Buczek & Seamus Blake

Tid och plats

23 mars 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 25 kr

Totalt pris: 407,50 kr

Beskrivning

Dynamisk, närvarande och spontan,Vivian Buczek, hyllad i Sverige som utomlands. Vivian äger scenen och hänför publiken med sin genuina färgstarka närvaro. Hon behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an och bär stolt vidare den kvinnliga jazzvokalens fackla.

På nästkommande skiva ROOTS dyker Vivian Buczek ner i sina rötter och belyser hur viktiga dessa är för henne.

Vivian har musiken djupt ner i själen och blodet då hon är uppvuxen i ett två polsk/svenskt jazzmusikerhem där jazzen, bluesen, soulen och svänget flödade konstant och där denna genomgående röda tråd alltid har varit en ledstjärna i hennes uppväxt och musicerande.

Vivian återvänder till sina musikaliska rötter i en ny internationell konstellation. En saxofonist med världsrykte medverkar exklusivt på skivan och konserten med sitt otroligt färgstarka och dynamiska spel, Seamus Blake. Kanadensaren är uppvuxen i New York där han slog genom och spelat genom åren med många av vår tids ledande jazzikoner som Anita O’day, John Scofield, Avishai Cohen, legendariska Mingus Big Band m.fl.

Kompet består av multitalangen arrangören och pianisten Martin Sjöstedt, danska basvirtuosen Jesper Bodilsen och den yngre svenska generationens trumstjärna Adam Ross. Gruppen gör i mars 2022 en lång Sverige turne med nya skivan ROOTS med turnéavslut på Fasching där de tillsammans skenar iväg i ett passionerat och hejdlöst sväng!!

Seamus Blake räknas som en av vår tids största stilbildare på saxofon. Hans tolkningar av klassiska jazzkompositioner har alltid något högst nutida över sig. I samarbeten tillsammans med jazzgiganter som Wayne Shorter och Herbie Hancock har han tagit plats och självklart hävdat sitt sofistikerade saxofonspel. En annan av vår tids stora – John Scofield – har kallat honom ”extraordinär, en total saxofonist”.

Vivian Buczek -Vokal 

Seamus Blake – Tenor Saxofon 

Martin Sjöstedt -Piano 

Jesper Bodilsen – Bas 

Adam Ross – Trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page