top of page

ons 07 dec.

|

Fasching

Vänkväll med Tingvall Trio

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 425 kr Deras musik karaktäriseras av nordiska jazztoner men med kubansk touch och en rockig attityd.

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Tingvall Trio
Vänkväll med Tingvall Trio

Tid och plats

07 dec. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 425 kr

Pris inkl matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Tingvall Trio startade 2003 av pianisten och kompositören Martin Tingvall. Deras musik karaktäriseras av nordiska jazztoner men med kubansk touch och en rockig attityd. I balladerna får vi även höra den nordiska melankolin och svenska folkvisor klinga i bakgrunden. Bandet spelar med kontrasterna – det starka mot det svaga, det goda mot det onda, allt detta får vi uppleva i musiken. De berättar små berättelser med sin musik som sedan vävs ihop till en enda saga. Tingvall Trio har de senaste 15 åren blivit något av en success story för tysk jazz och anses vara en av Tysklands främsta musikexporter inom jazzgenren.

Bandet har lyckats dra till sig en bred publik åldersmässigt och har vunnit mängder med priser hemma i Tyskland, bl.a. tre stycken Echo Jazz Awards. Nu kommer de med senaste plattan Dance där trion tar med lyssnarna på en resa runt jorden fylld med rytmer och energi kompletterat med några lugnare stycken. Det är en grupp som är mer i harmoni med varandra än någonsin tidigare som kliver upp på Faschings scen i höst!

"Pianisten Martin Tingvall har en känsla för rytm och melodi som han omgärdar med en sällsam klangfärg." SvD

Martin Tingvall - piano

Omar Rodriguez Calvo - bas

Jürgen Spiegel - trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page