top of page

tors 13 okt.

|

Fasching

Vänkväll med SNORRE KIRK QUINTET

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Trumslagaren Snorre Kirk har under de senaste åren varit en återkommande gäst på internationella jazzklubbar och –festivaler.

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med SNORRE KIRK QUINTET
Vänkväll med SNORRE KIRK QUINTET

Tid och plats

13 okt. 2022 18:00 – 22:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 407,50 kr

Pris inkl matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Trumslagaren Snorre Kirk har under de senaste åren varit en återkommande gäst på internationella jazzklubbar och –festivaler, där han gjort sig ett namn som medmusiker till några av Skandinaviens främsta jazzartister och internationella storheter som Diane Schuur, Stephen Riley och Eric Reed.

Med kritikerrosade debutalbumet Blues Modernism från 2012 som fick JazzSpecial-priset för årets releasealbum samt nominerades till två danska Jazz Awards tog Snorre Kirk klivet från sidomusiker till kompositör och bandledare. Uppföljaren Europa banade 2015 väg för Kirks internationella genombrott med konserter på några av världens främsta jazzfestivaler.

2020 kom Snorre Kirks sjätte album, Going Up som med sitt drivande swing och genomarbetade kompositioner utgör Snorre Kirks mest personliga och ambitiösa projekt hittills. Nu kommer han med rykande färskt material i bagaget till Fasching!

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page