top of page

ons 03 nov.

|

Fasching

Vänkväll med Pål Nyberg Ensemble

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Pål Nyberg Ensemble
Vänkväll med Pål Nyberg Ensemble

Tid och plats

03 nov. 2021 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 20 kr

Totalt pris: 402, 50 kr

Beskrivning

På sitt nya album Lowlands, rör sig Pål Nybergs starka melodier bland subtila synthesisers och mästerligt ensemblespel. Nybergs utgångspunkt har främst varit att utforska sin musikaliska värld som kompositör, även om improvisation alltid är en viktig beståndsdel. Låtarna är ofta skapade ur musikaliska fragment som återkommer i nya skepnader genom albumet. Resultatet är en egensinnig och suggestiv musik som bär spår av cool jazz och psykedelia.

”astounding technique […] constantly on the lookout for fresh angles and perspectives.” – DownBeat Magazine

”one of the continent’s strongest standard bearers of the straight-ahead jazz guitar sound.” – LondonJazz News

Linus Lindblom – tenorsax

Per ”Texas” Johansson – klarinetter

Pål Nyberg – gitarr

Markus Jägerstedt – keys

Mauritz Agnas – bas

Konrad Agnas – trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good-Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner! 

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast 7 dagar innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett. 

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida. 

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :) 

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page