top of page

ons 20 apr.

|

Fasching

Vänkväll med Musicmusicmusic

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Musicmusicmusic
Vänkväll med Musicmusicmusic

Tid och plats

20 apr. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 407,50 kr

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 25 kr

Beskrivning

MUSICMUSICMUSIC är jazztrion som i snart 20 år har släppt skivor och turnerat i snart sagt hela världen. De har kallats "svensk jazz mesta garageband och ”ett litet paket av rytmisk rapphet”. Utan onödig respekt för sin genre har de nåt publik långt utanför jazzens domäner. Ikväll hör vi trion i deluxeversion, förstärkta med fyra extra musiker. Material från skivan Oversized från 2020 och ett koppel helt nya låtar utlovas.

Kulturnytt i P1 sa: ”De har gjort en fantastisk skiva!” DN gav 4/5 och skrev: ”Soundet på ”Oversized” är mycket riktigt större och lyxigare än någonsin tidigare, sam- tidigt som Fabian Kallerdahls penna och trions väl inarbetade identitet innebär ett välkommet igenkännande.” Dalademokraten skrev: ”Ett friskt inslag i virustider”.

Fabian Kallerdahl - piano 

Michael Edlund - trummor 

Josef Kallerdahl - bas 

Samuel Runsteen - viola da gamba 

Josefin Runsteen - fiol 

Axel Mårdsjö - flöjt 

Nils Berg - basklarinett

 

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page