top of page

tors 29 sep.

|

Fasching

Vänkväll med Miriam Aïda

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Miriam Aïda är tillbaka! Denna gång dyker bandet ner i afro-musikens olika uttryck med tolkningar av bl.a Beyonce, Nina Simone, Silvio Rodríguez, Bob Marley, mm

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Miriam Aïda
Vänkväll med Miriam Aïda

Tid och plats

29 sep. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 407,50 kr

Pris inkl matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Musik som kryssar från den amerikanska kusten, navigerar i det karibiska havet och vidare  ner till Brasiliens vackra stränder för att samla rytmerna som slagit rot och grott ur den transatlantiska slavhandeln och spirat i den Nya Världen. Bolero, Samba-Soul, Roots Reggae, Afoxé,  Kubansk Rumba, Gospel, Brasiliansk Marcha-Rancho, Jazz, R&B… olika vackra uttryck med  gemensamma rötter som förgrenat sig och koloniserat hela planeten.  

Efter förra albumet som fokuserade på David Bowie, dyker bandet nu ner i afro-musikens olika uttryck för att korsbefrukta, smälta samman och experimentera. En friktionsfri resa mellan olika groover, stilar och språk med afro-musiken och ett karaktäristiskt gruppsound som röd tråd.   Musiken som ett uttryck för frihet, ett starkt verktyg för bygga gemenskap, skapa en  identitet som rymmer både rötter, förändring, smärta och livsglädje.   Ännu en gång vänder och vrider Miriam på det bekanta för att söka nya perspektiv med tolkningar av bl.a Beyonce, Nina Simone, Silvio Rodríguez, Bob Marley, Nelson  Cavaquinho, H.E.R, Stevie Wonder, Chico Buarque, Bill Withers…  

Det blir intimt, ärligt och groovy!  

Miriam Aïda – sång

Mats Andersson – gitarrer 

Johan Olsson – dragspel & klaviatur 

Simon Peterson – bas 

Finn Björnulfson – slagverk 

Ola Bothzén- trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page