top of page

tis 15 nov.

|

Fasching

Vänkväll med Le Jazz Cool - Ulf Adåkers

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 387 kr Ulf Adåker och hans kollegor hör till den svenska jazzens absoluta elit och genuin jazztradition med starka personliga uttryck garanteras.

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Le Jazz Cool - Ulf Adåkers
Vänkväll med Le Jazz Cool - Ulf Adåkers

Tid och plats

15 nov. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 387 kr

Pris inkl matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Le Jazz Cool är numera en samlingsrubrik på Ulf Adåkers olika jazzprojekt. Ulf Adåker och hans kollegor hör till den svenska jazzens absoluta elit och genuin jazztradition med starka personliga uttryck garanteras denna kväll. Den kräset valda repertoaren har under perioden sommaren 2020 till våren 2022 spelats in och release av en dubbel-CD kommer att ske vid detta tillfälle. I varierade sättningar från duo till kvintett presenteras 14 kompositioner där Charles Trenets Que reste-t-il de nos amours?, Kenny Wheelers Winter Sweet, Red Mitchells Red’s Blues blandas med låtar hämtade från Billie Holidays repertoar, Miles Davis tubaband och en Doris Day-hit från 1955. Ett par välkända standardlåtar, Misty och Stella by starlight, presenteras i personliga tolkningar och originalet The first time I saw Paris får världspremiär.

Ulf Adåker - trumpet, flugelhorn

Robert Nordmark - tenorsaxofon

Daniel Tilling - piano

Filip Augustsson - bas

Rasmus Blixt - trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page