ons 19 jan. | Fasching

Vänkväll med La La Lars

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!
Anmälan är stängd
Vänkväll med La La Lars

19 jan. 18:00
Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 20 kr

Totalt pris: 402,50 kr

Beskrivning

Trummisen och kompositören Lars Skoglund släpper sitt tredje soloalbum La La Lars III, tillsammans med ett handskrivet, handgjort nothäfte i limiterad upplaga.

Lars Skoglund har sedan tidigt 2000-tal gjort sig känd som trummis bakom en mängd framgångsrika svenska artister. Utöver sitt förflutna i indiebandet Laakso har han också haft en framträdande roll som musiker och kapellmästare på Lykke Li’s samtliga skivor och turnéer, men även med band så som Shout Out Louds, Goran Kajfeš Subtropic Arkestra, Markus Krunegård och Oddjob för att nämna några.

Med sig har han några av dom främsta musikerna inom svensk jazz idag:

Jonas Kullhammar - Saxofon Goran Kajfeš - Trumpet Calle Bagge - Piano Johan Berthling - Bas Lars Skoglund - Trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet