top of page

ons 10 nov.

|

Fasching

Vänkväll med Johanna Pettersson, Snorre Kirk och Peter Asplund

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Johanna Pettersson, Snorre Kirk och Peter Asplund
Vänkväll med Johanna Pettersson, Snorre Kirk och Peter Asplund

Tid och plats

10 nov. 2021 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 20 kr

Totalt pris: 402, 50 kr

Beskrivning

Johanna Pettersson är Sveriges senaste stjärnskott. En energisk och färgstark jazzsångerska med en förkärlek för jazzlegender med pondus och uppriktighet, som Abbey Lincon, Carmen McRae och Sonny Rollins. Med sitt totalt orädda uttryck tar hon sig an jazztraditionen på ett unikt sätt. Kombinationen av medryckande sväng, modern improvisation och innerlig historieberättning blir tillsammans med de väletablerade, dynamiska, och lyhörda musikerna en fullträff!

Den 15:e oktober släpps äntligen Petterssons debutalbum ”The Show Must Go On” under skivbolaget Naxos/ Prophone Records. Hennes starka röst kläs in i moderna och explosiva arrangemang skrivna av sångerskan själv samt av bandets pianist, Filip Ekestubbe. På albumet hör vi även bl.a. Peter Asplund (trumpet) som även han medverkar denna kväll. Under releasekonserten hör vi även utöver dessa de danska framstående namnen Snorre Kirk (trummor) och Anders Fjeldsted (bas). Varmt välkomna!

Vokal: Johanna Pettersson

Trumpet: Peter Asplund

Piano: Filip Ekestubbe

Bas: Anders Fjeldsted

Trummor: Snorre Kirk

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good-Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast 7 dagar innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page