top of page

tors 03 mars

|

Fasching

Vänkväll med Ikiz Cabin Crew

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Ikiz Cabin Crew
Vänkväll med Ikiz Cabin Crew

Tid och plats

03 mars 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 25 kr

Totalt pris: 407,50 kr

Beskrivning

Robert Mehmet Ikiz (vinnare av Jazzkatten 2017) spelar med allt från Nils Landgren Funk Unit till Dan Reed och är en av landets mest anlitade trumslagare tack vare sin musikaliska bredd och mångsidighet. Utöver två album och ett gäng singlar i eget namn så har han spelat med musiker som Bobby McFerrin, Joe Sample, Shai Maestro m fl.

I sitt Cabin Crew, albumaktuella med ”Transit” (Mars 2022), har han förberett en 40 minuters resa på 20 spår som bandet spelat in i utkanterna av Stockholm. Från öppningsspåret ”Departure” till sista spåret ”Arrival” har han med sina eminenta medmusiker Jonne Bentlöv & Manne Skafvenstedt skapat ett säreget sound där briljant spel på akustiska instrument blandas med ljudlandskap från elektronikens universum. 

Gör er beredda på en spännande resa med kabinpersonal ni aldrig flugit med förr!

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page