top of page

tors 07 apr.

|

Fasching

Vänkväll med Carl Bagge Quartet

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Carl Bagge Quartet
Vänkväll med Carl Bagge Quartet

Tid och plats

07 apr. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 422,50 kr

Biljett + serviceavgift 20 kr

Garderob 25 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Beskrivning

“Visitor” är Carl Bagges debut i eget namn. Bagge som redan har hunnit med ett par decennier i vitt skilda men framträdande sammanhang i Svensk musik såsom samarbeten med Isabella Lundgren, Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet, Svante Thuresson, Robyn, Anne Sofie von Otter för att nämna några. Albumet “Visitor” som släpps under våren 2022 är ett resultat av mångåriga funderingar över ett eget projekt och som till slut blommade ut i av Carl nyskriven musik för denna unika konstellation.

Inspirationen till musiken har Carl hämtat från några av hans personliga förebilder, och urvalet av dessa har till synes skett enligt slumpen!

“Det är så mycket musik som snurrar i huvet, både det jag tagit med mig sedan barnsben, samt även sånt jag nyligen uppräckt. Med mina kompositioner till detta album ville jag processa denna inspiration ganska direkt och utan att tänka så mycket vad det skulle bli. Detta fick till följd att jag skrev en massa låtar, vissa tillägnade direkt till musiker eller kompositörer som gjort stort intryck på mig, såsom den brasilianske Hermeto Pascoal, Arthur Honegger som var en tonsättare av tidigt 1900-tal, trumpetaren Roy Hargrove, pianisten Kenny Kirkland, för att nämna några. Andra kompositioner är fritt tillägnade någon plats eller ett skede i livet.”

Magnus Lindgren, tenorsax, flöjt och klarinett Martin Höper, kontrabas Adam Ross, trummor Carl Bagge, piano

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page