top of page

tors 01 sep.

|

Fasching

Vänkväll med Axel Mårdsjö & Alexander Lövvmark (samt Storband) - Birds of a Feather

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Utvalda egenskrivna kompositioner, tillsammans med en handfull oemotståndliga covers blir till en storbandsexplosion!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Axel Mårdsjö & Alexander Lövvmark (samt Storband)  - Birds of a Feather
Vänkväll med Axel Mårdsjö & Alexander Lövvmark (samt Storband)  - Birds of a Feather

Tid och plats

01 sep. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 422,50 kr

Pris inkl matplats, Good Bait, serviceavgift och Garderob

Beskrivning

Of the same kind and nature är Axel Mårdsjö och Alexander Lövmark, som länge figurerat inom jazzen utan att känna till varandra närmare. Efter att ha upptäckt varandra insåg de snabbt att den musiken de båda gör på var sitt håll har många gemensamma nämnare. Ett modernt tonspråk samt lusten att utforska vart jazzen kan tänkas vara på väg förenar dessa musikaliska tvillingsjälar och ur detta föddes idén att skapa ett gemensamt musikaliskt sammanhang.

Denna kväll kommer ni att få höra resultatet av detta möte. Axel och Alexander har bland sina egenskrivna kompositioner valt ut några favoriter som tillsammans med en handfull oemotståndliga covers blir till en storbandsexplosion. En hel konsert skriven och arrangerad specifikt för denna kväll!

Det för konserten handplockade storbandet är bemannat med uteslutande strålande svenska jazzmusiker och kommer i fräscha arrangemang av Axel Mårdsjö att få kvällens repertoar signerad bl a Mårdsjö, Jobim, Lövmark, och D’Angelo att flyga högt.

Kompositör & Arrangör Axel Mårdsjö

Vokalist & Kompositör Alexander Lövmark

Saxofoner

Axel Mårdsjö

Klas Lindquist

Tenorsax – Klas Toresson

Andreas Gidlund

Fredrik Lindborg

Tromboner

Lisa Bodelius

Hampus Adami

Tilde Schweitzer

Staffan Findin

Trumpeter

Karl Olandersson

Tobias Wiklund

Erik Tengholm

Erik Palmberg

Gitarr – Carl Svensson

Piano – Britta Virves

Kontrabas – Arvid Jullander

Trummor – Adam Ross

Konserten möjliggörs med stöd av Kulturrådet.

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page