top of page

tis 08 nov.

|

Fasching

Vänkväll med Anna Gréta

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 387 kr Anna Gréta har på kort tid etablerat sig som en de mest spännande profilerna på den svenska och internationella jazzscenen.

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Anna Gréta
Vänkväll med Anna Gréta

Tid och plats

08 nov. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 387 kr

Pris inkl matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Anna Gréta har på kort tid etablerat sig som en de mest spännande profilerna på den svenska och internationella jazzscenen. I sin personligt färgade musik korsar hon inslag från jazz och pop med nordisk folkmusik som vittnar om hennes isländska rötter.

På sitt kritikerhyllade debutalbum Nightjar in a Northern Sky, utgivet på den ansedda tyska jazzlabeln ACT, har Anna Gréta skapat en unik mix av personlig värme och smakfull elegans. Titeln är en metafor för de skandinaviska vidderna med sin stillhet och den nära relationen mellan människa och natur.
 
Hon har redan turnérat med musiken i Tyskland, USA och Italien för fullsatta jazzklubbar och lysande recensioner i den tyska pressen.

Anna Gréta är mångfaldigt prisbelönad, bland annat har hon tagit emot Monica Zetterlund-priset, och 2020 framträdde hon vid Nobelceremonin, och tog emot Faschings vänner stipendium 2018. Nightjar in the Northern Sky vann årets jazz på isländska grammisen 2021 och Anna Gréta blev utsedd till årets kompositör.

Anna Gréta - piano/vocals

Johan Lindström - gitarr/pedal steel

Johan Tengholm - kontrabas

Konrad Agnas - trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page