top of page

ons 13 apr.

|

Fasching

Vänkväll med Agnas Bros

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!

Anmälan är stängd
Se andra vänaktiviteter
Vänkväll med Agnas Bros
Vänkväll med Agnas Bros

Tid och plats

13 apr. 2022 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 407,50 kr

Pris

Biljett 187,50 + serviceavgift 20 kr

Mat 175 kr (dryck betalas vid bordet)

Garderob 25 kr

Beskrivning

Releasekonsert!

Våren 2022 släpper Agnas Bros. sin fjärde skiva och ska då ut på turné i Sverige och Tyskland. Efter skivsläppet av brödernas tredje skiva Lycka till med musiken (2018), som fick väldigt bra uppmärksamhet, har de turnerat runt i Europa bl.a. på två av Europas mest eftertraktade jazzfestivaler: Montreux Jazz Festival i Schweiz och JazzBaltica i Tyskland tillsammans med Nils Landgren. Till hösten 2022 åker bröderna ut på en två veckors lång japanturne.

Med snart fyra skivor i bagaget och en väldig mängd konserter som de gjort under sina 13 år tillsammans har det samarbetats med musiker som: Jojje Wadenius, Nils Landgren och Pat Metheny.

Kasper Agnas-gitarr 

Max Agnas-piano 

Mauritz Agnas-kontrabas 

Konrad Agnas-trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page