top of page

tis 13 feb.

|

Fasching

Stammiskväll: Tassos Spiliotopoulos Quartet

Den grekiske gitarristen Tassos Spiliotopoulos har tagit sin blandning av modern jazz, grekisk folkmusik, flamenco och fusion på turné över hela världen. Som Faschingvän får du konsert och middag till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 438 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll: Tassos Spiliotopoulos Quartet
Stammiskväll: Tassos Spiliotopoulos Quartet

Tid och plats

13 feb. 2024 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 438 kr

Pris inklusive matplats och kvällens middag (serviceavgift inräknad).

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page