top of page

mån 30 sep.

|

Fasching

Stammiskväll: Stockholm Jazz Orchestra 40 år

Stammiskväll och fyrtioårsfirande med storbandet Stockholm Jazz Orchestra. Välkommen! Som Faschingvän får du konsert och middag till ett förmånligt vänpris. Vi ses på Kungsgatan 63. Totalt pris: 456 kr

Stammiskväll: Stockholm Jazz Orchestra 40 år
Stammiskväll: Stockholm Jazz Orchestra 40 år

Tid och plats

30 sep. 2024 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 456 kr

Pris inklusive matplats och kvällens middag (serviceavgift inräknad).

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page