top of page

tis 21 feb.

|

Fasching

Stammiskväll med Tobias Wiklund Quartet

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 393 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Tobias Wiklund Quartet
Stammiskväll med Tobias Wiklund Quartet

Tid och plats

21 feb. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 393 kr

Pris inklusive matplats, kvällens middag, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Tobias Wiklund Quartet fullkomligt flyger fram över den Europeiska jazzscenen. Bandets säregna mix av traditionell jazz och spännande improvisation fick franska Rolling Stone Magazine att kalla musiken ”Mästerlig”! Wiklund själv är en av få i sin generation som valt kornetten som sitt huvudinstrument och med den följer en mjukare mer melodiösa klang som direkt för tankarna tillbaka till jazzens rötter. Välkommen till en spännande konsert som utan tvekan ger dig vingar – medryckande, uttrycksfullt och kul.

Tobias Wiklund - Kornett 

Daniel Fredriksson -  Trummor 

Simon Toldam Piano 

Lasse Mørck - Bas 

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page