top of page

ons 11 jan.

|

Fasching

Stammiskväll med Klas Toresson Quintet

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 393 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Klas Toresson Quintet
Stammiskväll med Klas Toresson Quintet

Tid och plats

11 jan. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 393 kr

Pris inklusive matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Klas Toresson har varit en av Sveriges främsta tenorsaxofonister under de senaste 20 år och kännetecknas av en varm och melodisk känsla som får musiken att gå rakt in i lyssnarens hjärta. I maj 2022 släppte Toresson sitt tredje album i eget namn - Fundamentals och nu kommer han till Fasching med sin kvintett!

Repertoaren på skivan utgör basen i bandets repertoar. Alla musiker har grävt djupt i jazztraditionen och tillsammans har de en enorm spännvid vad det gäller låtar ur olika epoker, något som öppnar för spontana infall vad det gäller kvällens repertoar. Det man garanterat vet är att musiken alltid har en stark förankring i jazztraditionen samtidigt som den innehåller en stor portion blues, allt med Klas personliga modernare touch där hans egna kompositioner sätter tonen.

Klas Toresson - tenorsaxofon

Leo Lindberg - piano & orgel

Kenji Rabson - kontrabas

Moussa Fadera - trummor

Erik Söderlind - gitarr

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page