top of page

ons 18 jan.

|

Fasching

Stammiskväll med Hannes Bennich

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 393 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Hannes Bennich
Stammiskväll med Hannes Bennich

Tid och plats

18 jan. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 393 kr

Pris inklusive matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Hannes Bennich är en svensk altsaxofonist och kompositör som snabbt har utmärkt sig på den nordiska jazzscenen med sitt rytmiska spel och sin tekniska frihet. Nu är han aktuell med debutalbumet ”When Losing A Dream To Reality” på brittiska skivbolaget Whirlwind Recordings – och med en spelning på Fasching i januari.

Hannes Bennich - Saxofon

Britta Virves - Piano

Tomas Sjödell - Bas

Emil Norman - Trumset

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page