top of page

tors 16 feb.

|

Fasching

Stammiskväll med Goldings/Bernstein/Stewart

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 430 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Goldings/Bernstein/Stewart
Stammiskväll med Goldings/Bernstein/Stewart

Tid och plats

16 feb. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 430 kr

Pris inklusive matplats, kvällens middag, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Orgeljazz-ekvilibristen Larry Goldings tar med sig sina radarpartner gitarristen Peter Bernstein och trumslagaren Bill Stewart för en kokande högtidskväll på Fasching. Kända och erkända för att med sitt sammanlödda spel kartlägga ny terräng har trion ett eget varmt omfamnande sound som vaskar guld ur såväl jazzstandards som originalkompositioner.

Larry Goldings – orgel

Peter Bernstein – gitarr

Bill Stewart – trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page