top of page

tors 23 feb.

|

Fasching

Stammiskväll med Emil Brandqvist Trio

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 393 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Emil Brandqvist Trio
Stammiskväll med Emil Brandqvist Trio

Tid och plats

23 feb. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 393 kr

Pris inklusive matplats, kvällens middag, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Emil Brandqvist Trio har med melodisk och atmosfärisk jazzmusik etablerat sig som en av Europas mest spännande pianotrios de senaste åren. Trion har hyllats av kritiker, streamats över 25 miljoner gånger på Spotify och är nu aktuella med releasen av nya skivan ”Layers of Life” som släpps våren 2023. Förbered er för en kväll med stämningsfull och dynamisk pianojazz som hämtar inspiration från både folkton och klassisk musik.

Tuomas A. Turunen – piano 

Max Thornberg – kontrabas 

Emil Brandqvist – trummor

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page