top of page

tors 19 jan.

|

Fasching

Stammiskväll med Alexander Lövmark

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 393 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll med Alexander Lövmark
Stammiskväll med Alexander Lövmark

Tid och plats

19 jan. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 393 kr

Pris inklusive matplats, good bait, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Monica Zetterlund-Stipendiaten Alexander Lövmark, en av Sveriges kanske mest underhållande jazzvokalister, håller releasekonsert på Fasching! Den kommande skivan heter Little Bird och är ett hyllningsalbum till det fundament som alla jazzmusiker oavsett genre vilar på, nämligen The American Songbook. På Fasching backas han upp av den talangfulla kvintetten Calle Bagge, Arvid Jullander, Adam Ross, Axel Mårdsjö och Axel Fagerberg.

Alexander Lövmark, sång 

Calle Bagge, piano 

Arvid Jullander, kontrabas 

Adam Ross, trummor 

Axel Mårdsjö, saxofon 

Axel Fagerberg, percussion

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page