top of page

sön 24 nov.

|

Fasching

Stammiskväll: James Brandon Lewis Red Lily Quintet

Tenorsaxofonisten James Brandon Lewis och hans Red Lily Quintet hyllar Mahalia Jackson med en livlig blandning av gospel och jazz på Fasching. Som Faschingvän får du konsert och middag till ett förmånligt vänpris. Vi ses på Kungsgatan 63! Totalt pris: 475 kr

Stammiskväll: James Brandon Lewis Red Lily Quintet
Stammiskväll: James Brandon Lewis Red Lily Quintet

Tid och plats

24 nov. 2024 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 475 kr

Pris inklusive matplats och kvällens middag (serviceavgift inräknad).

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page