top of page

ons 15 feb.

|

Fasching

Stammiskväll Frippe Release Party + IF A NAME

Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 430 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll Frippe Release Party + IF A NAME
Stammiskväll Frippe Release Party + IF A NAME

Tid och plats

15 feb. 2023 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 430 kr

Pris inklusive matplats, kvällens middag, serviceavgift och garderob.

Beskrivning

Musiker från Fire! Orchestra, Mouse on Mars, Tape och The End hyllar frijazzpionjären Bengt “Frippe” Nordström med två konsertset på Fasching. Det blir release av en spektakulär ny vinylbox med fyra LPs, en EP, en 10 tum-film, biografi och mängder av opublicerade foton. I samband med releasen blir det dessutom musik med fem svenska jazzmusiker som gör varsitt hyllningssolo till Nordström och med den nybildade konstellationen IF A NAME med Jan St Werner, Mats Gustafsson och Johan Berthling.

Film - Torbjörn Ehrnvall:  Bengt Nordström solo Moderna Muséet

1 SET: solon till Frippe 

Anna Högberg - altsax 

Dror Feiler - saxar o klockor 

Jörgen Adolfsson - kontrabasklarinett 

Isak Hedtjärn - klarinett 

Sven - Åke Johansson - slagverk mm.   

2 SET: IF A NAME 

Jan St Werner (mouse on mars) - elektronik

Mats Gustafsson - saxar, flöjter, elektronik

Johan Berthling - bas, gitarr  

Skivrelease av Bengt Frippe Nordström "VINYL BOX”  soloinspelningar Bird Notes 1962- 69 i samarbete med NI-VU- NI -CONNU. DJ  i baren: DJ Trots Allt.

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page