top of page

ons 22 maj

|

Fasching

Stammiskväll: Camille Thurman with the Darrell Green Quartet

New York-födda sångerskan och saxofonisten Camille Thurman kommer till Fasching med trumslagaren Darrell Greens kvartett. Som Faschingvän får du konsert och middag till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 475 kr

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stammiskväll: Camille Thurman with the Darrell Green Quartet
Stammiskväll: Camille Thurman with the Darrell Green Quartet

Tid och plats

22 maj 2024 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 475 kr

Pris inklusive matplats och kvällens middag (serviceavgift inräknad).

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page