top of page

sön 22 sep.

|

Fasching

Stammiskväll: Brian Blade and the Fellowship Band

Under två decennier var med i Wayne Shorters sista kvartett, samtidigt som han startade det egna projektet the Fellowship Band. Nu kommer den legendariske trummisen till Fasching! Som Faschingvän får du konsert och middag till ett förmånligt vänpris. Vi ser fram emot att ses! Totalt pris: 573 kr

Stammiskväll: Brian Blade and the Fellowship Band
Stammiskväll: Brian Blade and the Fellowship Band

Tid och plats

22 sep. 2024 18:00

Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Om aktiviteten

Totalt pris: 573 kr

Pris inklusive matplats och kvällens middag (serviceavgift inräknad).

Information om kvällen

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens rätt till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivet datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se "vanliga frågor och svar" på vår hemsida.

Dela denna aktivitet

bottom of page