• Vänkväll med Ullén/Bergman/Lund
    25 jan. 18:00
    Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige
    Som Faschingvän får du konsert, middag och garderob till ett förmånligt vänpris. Välkommen att anmäla dig. Vi ser fram emot att ses!
  • Vänkväll med Isabella Lundgren
    Anmälan stängd
    Fullbokat
    29 jan. 18:00
  • !! INSTÄLLT !! Vänkväll med Helen Sung trio
    Anmälan stängd
    Fullbokat
    03 feb. 18:00
    Fasching, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm, Sverige

Bra att veta inför vänkvällarna

Dörrarna till Fasching öppnar kl. 18.00, konserten börjar kl. 20.00 men vi ber dig vara på plats senast klockan 18.30 för att bli serverad kvällens Good Bait till middag speciellt tillagad för våra Vänner!

Betalning för kvällen sker via betallänk som du får på din mejl, genomför betalningen senast angivna datum i betallänken, innan vänkvällen, efter det förfaller din biljett.

Vi har inte möjlighet att återbetala eller avboka biljetter när betalningen är genomförd. Läs mer om detta under vanliga frågor och svar.

Vi vill att alla ska vara vänner, därför går det bra att bjuda med en vän för samma förmånliga pris som Faschingvänner första gången, uppge detta vid anmälan, sedan ser vi gärna att din gäst också blir medlem :)

Kom ihåg att ta med ditt medlemskort till Fasching och visa upp det vid entrén. Behöver du hjälp med att ladda ner ditt kort se vanliga frågor och svar.

Faschings Vänner - Vänkväll. Foto Kenth Wångklev

Vänkväll. Foto: Kenth Wångklev

Vänkvällar

Vi gör det bekvämt för dig som är medlem!

Faschings Vänner hälsar dig varmt välkommen till Fasching och våra speciella vänkvällar. Konsertbiljett, mat och garderob ingår alltid i priset. Under kvällen kan du även köpa dryck till förmånliga vänpriser.

Vi träffas och trivs runt förbokade bord, lär känna fler vänner, äter en Good Bait, kökets speciella middag för vännerna.

Boka vänaktiviteter

Anmäl dig till våra vänaktiviteter här nedan. Du får ta del av vilka konserter vänkvällarna gäller, när vi anordnar andra aktiviteter för medlemmar även utanför Fasching och svar på om det finns platser kvar, först till kvarn gäller.