top of page
  • Eva Kubatzki

Strålande premiär för Fasching in Bloom fredag 8/7 👏🎶


Bosse Ahnegård var där och på sin Facebooksida skrev han entusiastiskt ”Strålande premiär för Fasching in Bloom ikväll på Skeppsholmen med fantastisk musik, underbart väder, härlig stämning, fin miljö”.

Orden vittnar om vår längtan att få träffas i lite mer informella sammanhang som en utomhusscen och festival kan skapa med musik, mat och möten med likasinnade. På premiärkvällen spelade två högoktaniga akter - Goran Kajfes Subtropic Arkestra och etiopiska funk-folkorkestern Hailu Mergia.


På torsdag den 14/7 står Cécile McLorin-Salvant på scenen - en av jazzvärldens hetaste röster vars tre senaste album alla vunnit Grammy för bästa vokala jazzalbum. Line-up är ännu inte publicerad, men på Salvant´s hemsida framgår att bla hennes fantasktiske pianist Sullivan Fortner finns med! Hoppas vi ses i vimlet! Och kom i tid!

31 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Med hjälp av Fru Fortuna har vi korat en vinnare för det senaste jazzkrysset (nr 42). Det blev Anders Sjöstedt i Stockholm. Han får en voucher att nyttja på Fasching. Stort grattis! Facit finns här:

bottom of page