top of page
  • Emil Breman

Nyinsatt konsert på Fasching, skynda köp nu!

Bästa Faschingvänner,

nu har ni chansen att köpa biljetter till den nyinsatta konserten med Amanda Ginsburg & Filip Ekestubbe på fredagen den 27 augusti kl 20:00. Men gör det snabbt, platserna är fortfarande begränsade pga pandemin.


Sångerskan Amanda Ginsburg och pianisten Filip Ekestubbe har haft ett nära musikaliskt samarbete sen Filip anslöt Amandas band 2016. I våras släppte de singeln ”Spring Can Really Hang You Up the Most”, en första av tre singlar i en serie standards de tar sig an som duo. Trots att de sällan spelar utan varandra är det snudd på unikt att få se och höra dem live i den här intima konstellationen! På Fasching kommer de spela musik ur den egna sångboken såväl som ur den amerikanska.


Tvåfaldigt grammisbelönade Amanda Ginsburg har snabbt etablerat sig som en av Sveriges mest älskade röster. Hon har tidigare mottagit både Olle Adolphson-stipendiet och STIM-stipendier, och har bara det senaste året setts i både Allsång på Skansen, Nationaldagsfirandet i SVT och gjort succé i Fredrik Lindströms poesiprogram ”Helt Lyriskt”.

Pianisten Filip Ekestubbe har en solklar plats på den svenska jazzscenen. Utöver återkommande medverkan i Norrbotten Big Band framträder Filip oftast i mindre konstellationer på jazzklubbar och festivaler runtom landet. Filips huvudprojekt är hans egen trio men han spelar också med artister och musiker som tex Isabella Lundgren, Bo Sundström, Peter Asplund mfl.


Boka din biljett på:

30 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page