top of page
  • Emil Breman

”Jazz är mer än något vi konsumerar, det är en livsstil”Det säger Andrea Wester som på årsmöte den 31 mars valdes in i Faschings Vänners styrelse. Ett mycket välkommet tillskott - vi ser fram emot att få ta del och hjälp av Andreas kunskaper för att utveckla vänföreningen!

Andrea har en examen från Berghs School Of Communication och driver ett nystartat företag inom kreativ och strategisk kommunikation, där hon hjälper små företag att få publicitet och växa. I Faschings Vänners styrelse vill hon bidra med att öka antalet ungas engagemang genom medlemskap i Faschings Vänner och visa på att jazz är mer än något vi konsumerar, det är en livsstil.

Nu är planerna i full gång för att lansera en ny hemsida för Faschings Vänner, skapa en ny grafisk profil och sprida information om vänföreningen i sociala medier som Instagram och Facebook.


Emil Breman fortsätter att göra tummen upp för Faschings Vänner och omvaldes som ordförande. Han kommenterade spontant: ”Det är en ära att få vara ordförande i ytterligare ett år. Ett år som förhoppningvis innehåller mkt mkt mer livemusik!!”.

Ja, det hoppas vi verkligen och håller tummarna för att Fasching kan öppna igen efter sommaren. Till dess njuter vi av den vackra årstid som ligger framför oss, håller avstånd, umgås med förstånd och får förhoppningsvis ett par stick armen! Då har vi gjort alla förberedelser för att kunna fylla konsertlokalen igen på Kungsgatan 63. Håll ut!
9 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page