top of page
  • Styrelsen

Hej från Faschings Vänners styrelse 👋


Årets sista styrelsemöte 2022-11-22 är avklarat och kvällen avslutades på bästa tänkbara sätt med mat och musik på Fasching. Tack till bartender Jon Forsgren som släppte greppet kring ölkranen och knäppte bilden! Idel glada nunor - överst från vänster: Hasse Lehto, Lars Olsson, Bosse Ahnegård, Hans Nilsson, nederst Emil Breman, Eva Kubatzki och Jari Rusanen.


På styrelsemötet gladdes vi framför allt åt Vänföreningens fina medlemsutveckling - vi är i början av december drygt 2.400 medlemmar. Strålande bra - tack alla Faschingvänner! Många har fått decemberfakturor som vi hoppas betalas innan årets slut och därmed ger ytterligare ett bra tillskott till årsbokslutet! Och visst tål det att upprepas - för medlemsavgiften 250 kr erbjuds alla medlemmar i gengäld jättefina förmåner från Fasching och Vänföreningen som 25 % rabatt på entrén, speciella Vänkvällar med förmånliga priser på mat och dryck, förköp till ej publicerade konserter och ibland förköp till konserter med mycket kort varsel mm. Och pricken över i:et - alla medlemsavgifter investeras i projekt på Fasching, senast utgivningen av boken om Fasching. Nu ligger ett nytt mycket hörbart projekt i pipe line - håll utkik!

Hoppas du hunnit ta del av Faschings nya köprutiner till konserter som rullar ut under en övergångsperiod fram till april-maj. Kontrollen av medlemskap flyttas successivt över från kassan till biljettköpstillfället då du som medlem måste ange ditt medlemsnummer. Med den förändringen hoppas vi att det blir både lättare och snabbare att komma in på Fasching utan den tidsödande medlemskontrollen. Frågor? Läs mer under "Vanliga frågor & svar" eller skicka ett mejl till medlem@faschingsvanner.se så hjälper vi dig.

Vi ses på Fasching!

36 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page