top of page
  • Eva Kubatzki

Glimtar från Fasching och Becca Stevens konsert 19 okt


Mera festivaljazz - avståndet mellan Stadsteatern/Hörsalen och Fasching är inte så långt. Vi ilade dit och hann höra sista låten - allsången flödade och North Carolina-födda Becca Stevens blev så förtjust över publikens medverkan att hon därefter spelade tre extranummer! Mysig indierock/folkmusik och rena bomullen för örat efter explosionen i Hörsalen - jazzfestivalens bredd i ett nötskal! Becca Stevens sång och gitarr, Chris Tordini bas och Jordan Perison trummor.

David Park bakom mixerbordet och redo för att jobba långt in på småtimmarna med kvällens jamsession från stora scenen.

Har du kollat fotoutställningen The Shapes of Music på Fasching? Det är fotograf Micke Keysendal som ställer ut bilder tagna på klubbar och festivaler runt om i Europa. Micke är engagerad i den fria och improviserade musiken och är agent för Mats Gustafsson och kom direkt från konserten i Hörsalen med Fire!Orchestra Big Band för att lyssna på kvällens jam.

Barhäng och lite eftersnack efter dagens arbetspass - marknadschef Sara Asplund och kökschef Jocke Sandhagen, i mitten Louise Nordgren som är verksamhetsledare för Svensk Jazz, Riksförbundet som samordnar jazzen i Sverige.

24 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

ÅRSMÖTE

Comments


bottom of page