top of page
  • Eva Kubatzki

Ebba Ericsson Hybbinette - projektledare för Fasching in Bloom


Fasching in Bloom - vilket passande namn för Faschings stora utomhussatsning på Skeppsholmen! De vackra affischerna utstrålar sommar och en längtan att mötas utomhus i det gröna och lyssna på jazz mm. Nedräkningen har börjat och på Faschings kontor råder en febril aktivitet med de sista förberedelserna inför starten på fredag den 8 juli.

Konsertprogrammet är klart sedan länge, marknadsföringen rullar på och för projektledare Ebba Ericsson Hybbinette gäller det nu framför allt att ha koll på logistiken och bygget av den nya scenen och publikutrymmet i Moderna Museet/ArkDes Trädgård. Sista handen läggs också på gästande artisters resplaner och deras sk riders - önskemål om teknik på scenen och vad de vill ska finnas i deras artistloger.


Affischen har formgivits av grafikern Anna Ericsson Hybbinette.

***********************

Under många år var Skeppsholmen i Stockholm hemmaplan för jazz- och bluesfestivalen. Nu återvänder jazzen till ön mitt i stan - till ArkDes och Moderna Museets trädgård. 13 kvällar med en blandning konserter från visjazz till fusion och jazztronica, folkmusik till jazzfunk och poprock, från vemodig eftertanke till framåtlutat partysväng!

Passa på att uppleva Sommarstockholm i sitt esse, ta en promenad ut till Skeppsholmen, ät middag och ta ett glas på plats (Café Blom står för utbudet med en härlig sommarmeny och förstklassig dryck) för att sedan uppleva artister som Charles Lloyd & Bill Frisell, Cecile McLorin Salvant, Avishai Cohen, Nisse Landgren,och många fler.


Trädgårdsscenen har ett begränsat antal platser så skynda skynda att köpa konsertbiljetter på https://www.fasching.se/?date=0&artist=all&view=default&c=1


Hoppas vi ses!

136 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page