fyll i formuläret för att bli Faschingvän

Faschings Vänner_vänförening_jazzförening_stockholm

Bild: fasching.se

 

Om medlemskapet 

Älskar du Fasching och blir en av oss, en Faschingvän, får du många förmånliga erbjudanden med på köpet!

Medlemskapet kostar 250 kr/ år

Konsertrabatt

Som medlem i Faschings Vänner får du 25 % rabatt på alla konserter som arrangeras i Faschings regi (undantag kan förekomma).

Förköp på biljetter

På vissa utvalda konserter på Fasching erbjuds medlem i Faschings Vänner förköp av biljetter. Toppen tycker vi! Håll utkik på vår hemsida och i våra medlemsbrev vilka konserter det gäller, se vänaktiviteter.

Vänkvällar

Du  som medlem bjuds in till speciella vänkvällar med konserter och erbjuds en utvald maträtt samt ett glas öl/vin till ett fördelaktigt vänpris. Anmäl dig till vänkvällarna här.

Medlemskvällar

Under dessa kvällar disponerar vi hela Fasching enbart för medlemmar med olika teman/föredrag, en kväll att bekanta sig med andra vänner och berika sig inom jazzens värld. 

Jazzkryss

Kunskapskul - som medlem har du möjlighet att delta och vinna i vårt alldeles egna jazzkryss. Vi presenterar vinnarna i vårt medlemsbrev som du även kan läsa här

Swing Cup i golf

Som medlem får du en inbjudan att vara med i den enda Swing Cup som finns i golf, en mycket uppskattad aktivitet för medlemmar som gillar att både svinga och svänga.

JAZZ OrkesterJournalen

Alla medlemmar får en rejäl rabatt som prenumerant på tidningen JAZZ OrkesterJournalen, Sveriges ledande – och världens äldsta – jazzmagasin.

Beställ din egen prenumeration här

Uppge: Medlem i jazzklubb inom Svensk Jazz när du beställer din prenumeration.

 

Stöd Fasching

Men egentligen räcker det med att bli medlem för den goda sakens skull och stödja Sveriges viktigaste scen för jazz och närliggande musikstilar.

 

Vi vill att alla ska vara vänner!

 
 
illustration_flygel_edited.png

Vanliga frågor & svar

Hur blir jag medlem?


Du fyller i vårt formulär och betalar sedan medlemsavgiften till vårt Bankgiro (med OCR) eller med Swish. Information om hur du betalar får du direkt efter du fyllt i formuläret. Så fort vi har registrerat din betalning skickas ditt medlemskort ut till dig som PDF. Du kan välja att spara det i din mobiltelefon som en ikon eller skriva ut det från din dator. Välj Swish som betalmetod om du önskar får ditt medlemskort omgående.
Hur förnyar jag mitt medlemskap?


Ditt medlemskap gäller ett år från betalningsdatum. När det är dags att förnya ditt medlemskap får du en faktura via mail 30 dagar innan medlemsåret utgår (eller med post om du saknar e-postadress). Du kan betala till vårt bankgiro med OCR eller med Swish. Har du inte betalat inom 30 dagar skickas per automatik 2 påminnelser via mail, en 3:e påminnelse skickas i brev till bostadsadressen. Efter det anses medlem ha utträtt ur föreningen.
Hur får jag mitt medlemskort?


Ditt medlemskort skickas digitalt till dig så fort vi erhållit din inbetalning som ny medlem eller när du betalar din faktura för ytterligare ett års medlemskap. Medlemskortet skickas digitalt och som en PDF. Du kan välja att spara det i din mobiltelefon eller skriva ut det från din dator. Välj Swish som betalmetod om du önskar få ditt medlemskort omgående. Spara ditt medlemskort i mobilen – så här gör du: Följ instruktionerna nedan för att skapa en genväg på hemskärmen i din mobiltelefon. Genvägen blir en ikon med Faschings Vänners logga. Spara ditt medlemskort i mobilen – så här gör du: Följ instruktionerna nedan för att skapa en genväg på hemskärmen i din mobiltelefon. Genvägen blir en ikon med Faschings Vänners logga. iPhone (Safari) 1) Klicka längst ner i mitten på ”Dela-knappen” (fyrkanten med en pil som sticker upp). 2) Klicka på ”Lägg till på hemskärmen”. 3) Klicka högst upp till höger på ”Lägg till”. Android (Chrome) 1) Klicka högst upp till höger på menyknappen (tre punkter ovanpå varandra). 2) Klicka på ”Lägg till på startskärmen”. 3) Klicka på ”Lägg till”. Samsung (Samsungs egen webbläsare) 1) Klicka på de tre horisontella strecken längst ner till höger 2) Klicka på ”Lägg till sida på”. 3) Klicka på ”Hemskärm”. 4) Klicka på ”Lägg till”.
Jag har tappat bort mitt medlemskort – hur får jag ett nytt?


Du kan söka upp det mail vi skickade till dig när du registrerade dig som ny medlem eller förlängde ditt medlemskap ytterligare ett år. I mailet ligger ditt medlemskort som PDF och du kan då välja att spara det i din mobiltelefon eller skriva ut det. Eller så mailar du till medlem@faschingsvanner.se så hjälper vi dig
Hur avsäger jag mig mitt medlemskap?


Om du ej önskar vara medlem längre ber vi dig skicka ett mail till medlem@faschingsvanner.se så tar vi bort dig som medlem och makulerar din faktura.
Hur bokar jag biljetter till Vänpris med 25 % rabatt?


Alla biljetter till konserter på Fasching betalar du på fasching.se eller i kassan på Fasching. För att få rabatten väljer du ”Matplats Faschingvän” om du önskar sitta vid ett bord och äta, eller “Ståplats Faschingvän” om du önskar ståplats. När du sedan besöker Fasching så måste du alltid visa ditt giltiga medlemskort. Din rabatt är personlig och gäller ej vid köp av fler biljetter till ickemedlemar.
Kan jag ta med mig en vän som då också får rabatt?


Nej, medlemskapet är personligt och gäller enbart för dig som medlem. Önskar din vän bli medlem, går det snabbt att fylla i online-formuläret Bli Faschingvän, betala med Swish och få medlemskortet direkt i mobilen.
Hur anmäler jag mig/bokar plats till Faschings Vänners speciella vänkvällar?


Vi gör det enkelt för dig! Till utvalda konserter bokar Faschings Vänner matplatser och beställer kvällens ”Good Bait”, kökets speciella måltid för vännerna. Det enda du behöver göra är att anmäla dig via Boka vänaktiviteter på vår hemsida. Du kan bjuda med en gäst vid ett tillfälle till samma förmånliga vänpris, sen ser vi gärna att din gäst också blir medlem. Konsertbiljett, mat och garderob betalas i förväg, du får en betallänk när du anmäler dig på vår hemsida. Betalningen behöver genomföras senast en vecka innan vänkvällen, därefter förfaller din biljett. Dryck betalas vid bordet. Vi bekräftar din anmälan via mail och vi ber alla vara på plats kl 18:30. Får du förhinder har vi ingen möjlighet till avbokning eller återbetalning tyvärr. Vi hänvisar då till att själv sälja biljetten till annan Faschingvän.
Hur fungerar det med bordsbeställningar?


Köper du matplatsbiljett till Faschings konserter, så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som antal köpta biljetter. Som medlem väljer du ”Matplats Faschingvän” (en plats per medlemskap) alt ”Matplats Ordinarie” om ditt sällskap inte är medlem. Har du frågor till köket, baren eller bordsbokningen? Kontakta Fasching på bord@fasching.se.
Vad gör jag om jag får förhinder och inte kan utnyttja en köpt konsertbiljett?


Fasching löser inte in köpta biljetter, återbetalning sker endast om konserten ställs in. Fasching anlitar Tickster för biljettförsäljningen, kontakta support@tickster.com / 0771 47 70 70 om du har frågor. Om du har Facebook hittar du alla Faschings konserter där. Skriv in konserten du inte kan gå på för att hitta en köpare. På resale.tickster.com kan du sedan överföra köpet på säkert sätt. (Faschings Vänner har ingenting med Faschings biljettförsäljning att göra)

Vi vill att alla ska vara vänner!

Vi älskar Fasching, jazz och all närliggande musik.

Vi gör det vänner gör - delar en vänskap genom glädjefyllda dagar, tuffa tider och fantastiska musikupplevelser på Fasching. 


En vänskap vi är stolta över.

Därför vill vi att alla ska vara vänner.